Actualitate

Șoc. Un angajat al Primăriei Capitalei are un salariu mult mai mare ca al primarului general, Nicușor Dan

A luptat mult să ajungă primarul general al Capitalei, însă Nicușor Dan a fost uimit când a văzut că nu el are cel mai mare salariu din instituție.

Surprinzător pentru toată România. Secretarul general al Primăriei Capitalei ia mai mulți bani decât primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Șoc. Un angajat al Primăriei Capitalei are un salariu mult mai mare ca al primarului general, Nicușor Dan

A avut un vis, acela de a deveni primarul general al Capitalei, dar Nicușor Dan nu pare prea mulțumit de remunerația lunară. Asta pentru că primarul general al Capitalei nu are cel mai salariu, acesta primind 20.000 de lei lunar. Mult mai bine stă însă secretarul general care are, spun sursele, 18.148 de lei, dar și un spor de condiţii vătămătoare în valoare de 2.319 de lei.

Acesta este urmat de directorul general adjunct, ce încasează 17.687 de lei, plus spor de condiţii vătămătoare în valoare de 2.260 de lei. Tot un salariu uriaș are și un consilier juridic superior cu un salariu lunar de  10.613 de lei. Plus spor de condiţii vătămătoare în valoare de 1.356 de lei.

Ce avere are Nicușor Dan

Cât privește averea lui Nicușor Dan, situația stă în felul următor. Ultima sa declarație de avere a arătat faptul că acesta deține un teren intravilan în Brașov, de 7460 de metri pătrați, cumpărat în 2007. Dar și un citroen BX, care a fost fabricat în anul 1986. Tot Nicușor Dan a spus că mai are la BCR un cont în lei deschis în 2004, dar și două credite imobiliare la Bank. Un credit a avut scadența anul trecut și a fost în valoare de 27.000 de euro. Celălalt este scandent în 2032 și are o valoare de 59.571 de euro. În plus, acesta mai are două donații: una de 76.000 de euro și cealaltă de 5000 de lei.