Actualitate

Șoc total pentru toți fanii cântăreței Carmen Șerban. Vedeta se mută definitiv din țară

E una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, dar Carmen Șerban a luat o hotărâre decisivă: se mută din țară.

Se mută din România și își vinde și un apartament luxos. De ce a luat Carmen Șerban o astfel de hotărâre.

Șoc total pentru toți fanii cântăreței Carmen Șerban. Vedeta se mută definitiv din țară

Nu mai vrea sub nici o formă să stea în România pentru că nu se mai simte apreciată. Și nu de către fani, ci de autorități. Drept urmare, Carmen Șerban se va muta în Anglia. Vedeta a făcut și primul pas și a pus la vânzare unul dintre apartamentele din București, din Pipera. „Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am deja o locuință de opt ani de zile, unde am adresa. Îmi mut business-ul total, pe acte, acolo. Am scos un apartament din Pipera la vânzare, cu 170.000 de euro, l-am lăsat mai ieftin, de la 200.000 de euro. Mai am încă un apartament și o casă la Timișoara”, a mărturisit cântăreața.

Decizia e luată de mulți ani

Totodată, Carmen spune că această decizie nu a luat-o de ieri, de azi, ci cu mulți ani în urmă. ”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul de data aceasta. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. El a plecat dintre noi pe 19 septembrie 2020.

Ca urmare a situației de anul trecut cu Covid-ul, am ajuns la ideea că mă simt mai respectată acolo decât aici, unde am plătit taxe atâția ani. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea”, a declarat vedeta. Puțini sunt cei care știu că artista este absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, dar și masterandă. Ulterior a făcut și Școala de televiziune Tudor Vornicu și are o diplomă de scenarist și regizor.