Actualitate

Șoc total. Mălina Olinescu nu s-a sinucis? Călin Geambașu răstoarnă tot ce se știa până acum

Cum s-a încheiat ancheta morții cântăreței Mălina Olinescu? Călin Geambașu spune lucruri incredibile.

Călin Geambașu dă din casă. Ce s-a întâmplat cu Mălina Olinescu? Cum s-a sfârșit ancheta.

Șoc total. Mălina Olinescu nu s-a sinucis? Călin Geambașu răstoarnă tot ce se știa până acum

Care este adevărul privind moartea celebrei Mălina Olinescu? S-a sinucis vedeta sau alta este cauza morții sale? Călin Geambașu schimbă tot cursul situației și face declarații șoc la nouă ani de la deces. Călin a fost unul dintre cei mai apropiați oameni ai Mălinei Olineescu și nu crede nici în acest moment că aceasta și-ar fi luat zilele.

”Ancheta nu a dat un verdict ferm. Tot ce au transmis autoritățile a fost că nu a fost omor. Și că ar fi existat condițiile unui accident, datorită stării de confuzie provocată de combinația dintre pastilă de somn și echivalentul a două beri. Doina, mama ei, are certificatul INML care atestă acest lucru în doar câteva fraze, negru pe alb. Nu înțeleg nici acum de ce nu îl face public. Și lasă să planeze o umbră de mister nejustificat asupra unui șoc pe care cu toții l-am înțeles greșit la început”, a declarat Călin Geambașu.

Ancheta nu a dat un verdict ferm

Într-un interviu pentru impact.ro, Călin spune că a povestit și ce s-a întâmplat cu apartamentul unde a stat Mălina. “Știu că Doina Spătaru, mama Mălinei, a închiriat cuiva apartamentul. Ancheta nu a dat un verdict ferm. (…) Perioada ce a urmat a adus multe lămuriri asupra percepției pe care am avut-o inițial cu toții. Doar fiindcă era mai simplistă, dar nu neapărat și fondată. Impactul de moment și atât de nejustificat ne-a știrbit tuturor din limpezime, iar asta e păcatul nostru. Iartă-ne, Doamne!”, a spus cântărețul. În plus, acesta a făcut mărturisiri emoționante despre cum a fost cântăreața care a cărei voce semăna cu cea a unui înger. „Mălina nu era o tipă festivă. Modestia, bunul-simț și profesionalismul desăvârșit o caracterizau cel mai mult. Cadoul etern pe care colegii mei împreună cu mine i l-am făcut de ziua ei va rămâne spectacolul în memoriam, ”Glas De Înger”, a spus, cu ochii în lacrimi, Călin.

 

 

Tags