Actualitate

Șoc. Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre bărbatul din viața ei

Într-un interviu, faimoasa Teo Trandafir a adus în discuție pentru prima dată despre bărbatul din viața ei.

Își ține iubitul ascuns de ochii lumii și, pentru prima dată după mulți ani, Teo Trandafir vorbește despre acesta.

Șoc. Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre bărbatul din viața ei

A acceptat să vorbească pentru prima dată despre cele mai intime lucruri din viață. Teo Trandafir a spus că are o relație serioasă cu un bărbat, pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Și, nu exclude o căsătorie, chiar dacă a avut două mariaje eșuate. “Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane.

Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare. (…) Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”.

Ce nu are voie să facă fiica sa până când va împlini 18 ani

Chiar dacă și adoră fiica, Teo Trandafir a convenit cu aceasta că nu are voie să facă anumite lucruri până la vârsta de 18 ani. “Aș prefera să nu își facă niciun piercing sau tatuaj până la 18 ani. Îmi este teamă că s-ar grăbi și ar veni tot la mine să îmi spună că a greșit. Avem o înțelegere, mai mult sau mai puțin tacită, nu mă interesează unde ești, dar vreau să știu că ești în siguranță și să știu de unde te iau.

Și dacă spune că vine acasă la ora 21:00, să vină la acea ora. De obicei tac, dar între noi două situații tensionate nu au prea existat. Ne este amândurora destul de teamă de ele, pentru că sunt incomfortabile. Avem amândouă vieți atât de complicate și atât de aglomerate, pline de detalii pe care trebuie să le ținem minte și care ne scapă, încât asta ne-ar mai trebui; singurul punct stabil în viața noastră să se clatine”, a mărturisit prezentatoarea.

 

Tags