Actualitate

Șoc. S-a aflat de ce nu vrea să se însoare Mihai Bendeac

E unul dintre cei mai doriți burlaci, dar se pare că nici o femeie nu poate pune mâna pe Mihai Bendeac. Care e motivul real pentru care nu vrea să se însoare.

A avut o sumedenie de iubire, dar când e vorba de însurătoare fuge. De ce nu vrea Mihai Bendeac să-și facă o familie.

Șoc. S-a aflat de ce nu vrea să se însoare Mihai Bendeac

E tot timpul înconjurat de doamnițe care de care mai apetisante, însă Mihai Bendeac nu vrea sub nici o formă să ducă vreuna la altar. Care să fie motivul? Se pare că femeile l-au făcut să gândească așa, pentru că a suferit enorm de pe urma unor relații. „Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt.

Dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a spus actorul pentru Antena Stars.

Ce vrea actorul de la o femeie

Pe de altă parte, Mihai are și mult pretenții de la o femeie. „Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoști pe cineva întreabă doamnele de la curățenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni și cred că asta ne definește cu adevărat”, a mai spus Mihai Bendeac.