Actualitate

Șoc pentru iubitul zânei surprizelor. Andreea Marin nu mai vrea să se mărite

A avut trei căsătorii, dar de data aceasta, deși spune că a găsit bărbatul perfect, Andreea Marin nu mai vrea să se mărite.

Surprinzător pentru toată lumea. Andreea Marin nu mai vrea să se mărite. Ce se întâmplă cu Zâna Surprizelor?

Șoc pentru iubitul zânei surprizelor. Andreea Marin nu mai vrea să se mărite

E una dintre cele mai iubite femei din România și probabil sunt mulți domni care și-ar dori să fie alături de ea. Dar Andreea Marin a luat o hotărâre: nu mai vrea să se căsătorească. Care să fie oare motivul pentru o decizie atât de drastică? Invitată în cadrul unei emisiuni la Antena Stars, Andreea Marin a motivat și decizia sa. Aceasta consideră că atunci când ajungi la o vârstă, nu mai e nevoie de un act.

La 46 de ani nu mai e nevoie de un act pentru asta

”Nu trebuie să depindem de un act ca să fim fericiți. La 46 de ani, nu mai e nevoie de un act pentru asta. Lucrurile se așează de la sine. Nu știu dacă acum Cristi își dorește să ne căsătorim, dar eu așa gândesc acum, i-am și spus”, a declarat Andreea Marin. Cât privește relația cu fiica ei, Violeta, vedeta spune că sunt cele mai bune prietene și se bucură enorm pentru că fiica ei nu-i ascunde nimic. ”Cu Violeta, la aproape 14 ani, suntem prietene. Vorbim cinstit despre orice, suntem ca două  prietene la șuetă. Am fost sinceră mereu cu ea, încă de când era mică, nu i-am ascuns lucrurile nici măcar pe cele mai neplăcute. Așa a căpătat încredere în mine”, a mai spus frumoasa zână a surprizelor.