Actualitate

Șoc! Oana Zăvoranu face primele declarații despre viitorul copil

Nimeni nu s-a gândit vreodată să audă așa ceva de la Oana Zăvoranu. Vedeta face primele declarații despre viitorul copil.

Este pregătită să-și vadă visul împlinit. Oana Zăvoranu face primele declarații despre viitorul copil.

Șoc! Oana Zăvoranu face primele declarații despre viitorul copil

Va face orice posibil ca să aibă copilul mult dorit. Oana Zăvoranu este mai decisă ca niciodată să devină mamă. Chiar are 47 de ani, e mai frumoasă ca niciodată și arată mai bine ca orice femeie de 20 de ani. Vedeta se bucură de mare succes atât în televiziune cât în mediul online. Recent, aceasta a lansat o emisiune pamflet, unde le trage de urechi pe vloggerițele de pe instagram care dau cu stângul în dreptul.

Oana își dorește un băiat care să-i moștenească trăsăturile

După câțiva ani de căsnicie cu Alex Ashraf, Oana spune că își dorește un băiat care să-i moștenească atât caracterul, cât și trăsăturile de viață. „Da, lucrăm! (n.r. să aibă un copil) Amândoi vrem un copil! La mine a fost mai greu să vreau asta pentru că eu încă mă simt copilul în casă și în general. Dacă o să vrea și Dumnezeu o să avem și un băiat…Să fie șmecher, ca mama lui! Am luat în considerare toate variantele, și natural și vitro și mamă surogat. Vom vedea acum ce-o fi să fie, dar băiat să fie!”, a declarat vedeta pentru ciao.ro.

Să vină lucruri șmechere către mine, familia, casă și business-ul meu

Ce își dorește Oana pentru acest an? În primul rând să fie sănătoasă și ca emisiunea să aibă cât mai mult succes. „Știu sigur că emisiunea mea o să aibă succes din ce în ce mai mare. Și vor mai fi schimbări și îmbunătățiri frecvente în cadrul ei, alternări și tot ce e necesar pentru ca să fiu Number One pe Youtube.

Apoi îmi doresc să fiu bine cu Alex să avem anul ăsta exact ce ne-am propus la miezul nopții, la ora 00.00, la intrarea în noul an. Când am ciocnit un pahar de șampanie amândoi… Să vină lucruri șmechere către mine, familia, casă și business-ul meu. Și alte proiecte pe care, nu din superstiție, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele.”, a declarat Oana.

 

 

 

 

 

Tags