Actualitate

Șoc la Antena 1. Pleacă Dani Oțil? Prezentatorul a făcut o declarație uluitoare. Mă întorc după un an sau doi…

Așteaptă un copil și este pregătit mai mult ca niciodată să devină tată. Se pare însă că ceva se va schimba la Antena 1. Să plece oare Dani Oțil de la postul care l-a consacrat?

Dani Oțil și iubita sa, Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți în scurt timp. Să fie oare momentul ca prezentatorul să simtă nevoia unei pauze?

Șoc la Antena 1. Pleacă Dani Oțil? Prezentatorul a făcut o declarație uluitoare. Mă întorc după un an sau doi…

Mai sunt câteva luni și Dani Oțil va deveni tătic. El se pregătește pentru cel mai mare rol al vieții sale, conștient că un copil e o mare responsabilitate. Acesta se pregătește pentru cel mai frumos moment al vieții sale și spune că e un moment extraordinar de bun pentru ca acesta să-și ia o pauză.

”Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus căm după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?”, a spus Dani Oțil. ”Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici”, a continuat Răzvan Simion, amuzat.

Cea mai mare dorință le-a fost împlinită

De când Gabriela este însărcinată, cei doi viitori părinți nu-și mai încap în piele de fericire, pentru că aceasta a fost cea mai mare dorință a lor. ”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…).

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a mărturisit cu ceva timp în urmă fotomodelul.