Actualitate

Șoc în showbizz. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au plecat la munte

Au strâns din dinți pentru binele copiilor și au plecat la munte. Ce se întâmplă între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au uitat pentru puțin timp de scandal și circ și au plecat cu copiii la munte.

Șoc în showbizz. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au plecat la munte

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului pentru doar câteva zile. Cei doi foști soți au decis să se poarte cuviincios unul cu celălalt și au plecat la munte. Acolo aceștia au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor, Nicolas. Chiar dacă până acum nu au făcut decât să arunce cu noroi unul în celălalt, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, au luat o pauză de la țipete și acuzații. Și au făcut o petrecere pentru cel mic, care a împlinit vârsta de patru ani. Bineînțeles că micuțul a fost extrem de fericit când și-a văzut ambii părinți aproape de el.

Gabi Bădălău a fost acceptat cu mare greutate de Claudia

Inițial nu acesta a fost planul. Claudia s-a gândit pentru început că vrea să facă o petrecere pentru cel mic, dar acasă, unde invitat să fie și tatăl copiilor. Numai că totul s-a schimbat când a aflat că menajera lui Gabi e carantinată. În acel moment, ea a spus că nu-l mai primește la petrecere, pentru că îi este frică să nu se îmbolnăvească atât ea, cât și micuții.

În aceste condiții Bădălău a trecut peste toate și și-a făcut testul coronavirus, pentru a fi alături de băiatul lui. Ulterior, cei mici au vrut să meargă la munte, iar părinții nu au avut încotro și le-au îndeplinit dorința. „Să vină și el la munte, n-am nimic împotrivă”, a declarat Claudia, în emisiunea lui Dan Capatos. Petrecerea a fost una reușită. Chiar mama copiilor a postat fotografii pe contul de socializare a fost chiar Claudia, care părea că s-a distrat alături de micuții săi.

 

Tags