Actualitate

Șoc de șoc. Cine este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Ce sumă câștigă pe lună

Pe senatoarea Diana Șoșoacă o știe toată lumea, însă despre soțul acesteia s-au spus foarte puține până acum. Cine este acesta și cu ce se ocupă.

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată cine este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Cu ce se ocupă acesta și cât încasează lunar.

Șoc de șoc. Cine este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Ce sumă câștigă pe lună

Se numește Silvestru Șoșoacă și este soțul războinicei senatoare Diana Șoșoacă. Sursele spun că acesta a fost secretar în cabinetul de avocatură al soției și ar fi încasat doar… 2300 de lei lunar. Silvestru este trup și suflet cu jumătatea sa și o susține în tot ceea ce face, inclusiv la protestele anti vaccin și anti restricții. Mai nou, acesta a făcut un discurs care semăna bine cu cel al Dianei și a postat totul pe faceboook.

Dau cu substanțe necunoscute prin tot orașul, ne otrăvesc prin toate mijloacele pe care le au la dispoziție

„Ieri, 3 Aprilie 2021, la Iași a fost un protest așa cum n-a mai fost de mult timp. O acțiune de protest plină de înflăcărare patriotică veritabilă, nu mimată, așa cum se întâmplă de obicei pe la alte proteste din trecut, organizate de tot felul de mercenari tocmiți din scopuri politice, ideologice sau economice”, se arată în mesajul lui Silvestru Șoșoacă.

„E despre coco. Foarte mulți coco. Primii 3 acționari ai “producătorilor de moarte” sunt exact aceeași și la “producătorii de viață” (“vaccine”)”. NE OTRĂVESC. De asta ne închid criminalii de la putere în case. Dau cu substanțe NECUNOSCUTE prin tot orașul, ne otrăvesc prin toate mijloacele pe care le au la dispoziție. Din cauza asta populația este INERTĂ și se comportă de parca ar fi ZOMBIES. Ce facem fraților, îi lăsăm să ne EXTERMINE fără luptă?”, spune acesta în postările sale. Recent, Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR și a redevenit membru al Partidului Neamul Românesc, condus de Ninel Peia.