Actualitateinfo

Șoc. Cine a cerut-o de nevastă pe Oana Sârbu

E adorată de toată România, apreciată pentru talentul său, dar puțini sunt cei care știu cine a cerut-o de nevastă pe Oana Sârbu.

A devenit celebră în filmul Liceenii și de atunci toată lumea o iubește. Dar cine a cerut-o de nevastă pe Oana Sârbu?

Șoc. Cine a cerut-o de nevastă pe Oana Sârbu

S-a bucurat de un succes enorm în filmul Liceeni și de atunci rămâne adorata românilor de orice vârstă. Invitată într-o emisiune televizată, Oana Sârbu a făcut dezvăluiri șocante despre viața ei. Vedeta a spus că a primit sute de scrisori de la fani pe care nu le va arunca niciodată, dar și mărțișoare vechi, toate puse într-o cutie specială.

„Am niște cutii acasă cu scrisori care îmi soseau pe adresa de acasă, de la părinții mei, mai târziu, când m-am măritat, soseau și acolo. Păstrez mărțișoare, un buchet de levănțică. Cam așa arătau scrisorile, erau și sub formă de colaj cu diverse flori. Am un caiet plin de poezii de dragoste din 90 și. E îngălbenit. M-am gândit la un moment dat la o carte să povestesc despre toate chestiile astea”, a declarat Oana.

În ce relație e cu fostul soț

Curtată de mulți masculi, Oana a povestit că a fost cerută în căsătorie chiar și de unul dintre fanii săi. Dar ea l-a ales pe cunoscutul compozitor Virgil Popescu și cei doi și-au unit destinele. „Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței. Îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună”, a mai spus vedeta. Chiar dacă sunt despărțiți, ei se înțeleg extraordinar din punct de vedere profesional.

„Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea. De tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii 2, 3 ani”, a mai spus artista.