Actualitate

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Au terminat camera bebelușului. E ca din povești

În superba vilă din Cernica, Smiley și iubita sa, Gina Pistol, au terminat de amenajat camera bebelușului.

Advertisment
Advertisement

Gina Pistol e la un pas să devină mămică. Blonda și Smiley au terminat camera micuțului.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii. Au terminat camera bebelușului. E ca din povești

Mai e doar foarte puțin și Gina Pistol alături de Smiley își vor strânge copilul în brațe. Cei doi au amenajat camera micuțului și au publicat pe instagram prima imagine. Așa cum era de așteaptat, fanii au fost în delir. Au și de ce, pentru că din fotografie s-a văzut că mobilierul va fi alb. Pe de altă parte, bebe va avea un baldachin, într-o culoare ce se asortează perfect cu parchetul. Smiley a investit în această casă nu mai puțin de 300.000 de euro, dar viitoarea sa soție pregătește acum ceva schimbări.

Advertisment

Eu sunt maniacă, iar el este dezordonat

Cei doi se înțeleg de minune, iar Gina a vorbit cu puțin timp în urmă cine este este mai ordonat dintre cei doi. „Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde… Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească. Și mereu îi mulțumesc pentru asta. Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, a declarat aceasta.

Advertisment

Smiley nu se teme de rolul de tătic

Chiar dacă a fost o surpriză pentru el, Smiley nu se teme de rolul de tătic. „Nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a spus artistul.

 

Advertisment
Advertisment