Actualitate

Situație Îngrijorătoare în România

S-ar putea că în scurt timp să apară o tulpină mai puternică de 10 ori decât noul coronavirus care atacă dur întreagă lume

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că s-ar putea să ne confruntăm curând cu un alt virus. Specialiștii fac nenumărate cercetări în domeniu și descoperă lucruri cutremurătoare.

Virgil Păunescu avertizează populația României

Până în toamnă s-ar putea să apară un alt virus nou, mult mai puternic. Directorul de la Institutul Oncogen din Timișoara, Virgil Păunescu se arată foarte îngrijorat de situația actuală. Acesta nu a crezut că în curând vom fi puși în situația de a ne confrunta cu un alt virus ucigător.

Advertisment

Profesorul Virgil Păunescu se teme de faptul că există posibilitatea să apară în curând o altă tulpină a virusului. În plină pandemie de coronavirus acesta face dezvăluiri importante.

Advertisment

Având în vedere dezastrul produs există totuși neșansa ca România să treacă printr-o nouă criză. Acest lucru este foarte greu de imaginat însă ar putea fi adevărat.

Din cercetările făcute reiese faptul că din noul coronavirus s-ar putea divide o nouă tulpină. Prin urmare este necesar să se ia toate măsurile de precauție necesare pentru a nu se ajunge în această situație cu adevărat devastatoare.

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății sunt extrem de îngrijorați când văd bilanțul îmbolnavirilor de la noi din țară. Un număr tot mai mare de oameni suferă de infecția cu coronavirus.

Virusul atacă România fără milă

Dat fiind faptul că Organizația Mondială a Sănătății a făcut nenumărate cercetări s-a observat că evoluția acestui tip de coronavirus poate lua noi proporții.

Problema care se ridică din acest context este că nu avem de-a face cu un virus natural ci cu unul realizat în laborator. Este vorba de fapt despre mutație genetică.

Dacă se ajunge ca un număr mare de oameni să fie infectați poate să fie extrem de periculos. Nici un virus natural nu ar fi putut infecta atâția oameni de pe întreaga planetă.

Aceste mutații genetice sunt foarte greu de analizat din cauză că este o tulpină complet nouă despre care nu se știe absolut nimic.

Experții în domeniu afirmă faptul că cercetători de la Institutul Oncogen Timișoara se află într-un stadiu avansat în ceea ce privește dezvoltarea unui vaccin.

Acesta pare a fi singurul mod prin care s-ar putea combate răspândirea virusului în comunitate. În sens contrar nu se poate face absolut nimic.

Virgil Păunescu susține că sunt șanse reale să avem în curând un vaccin 100% românesc. Dacă totul funcționează conform planului s-ar putea ca la sfârșitului anului vaccinul să iasă pe piață și să fie disponibil în farmacii.

Advertisment
Advertisment