Actualitate

Simona Halep se va umple de bani. Cât costă să stați într-un apartament de lux de-al vedetei

Cine va dori să se relaxeze în acest an la mare, poate locui într-unul din apartamentele sportivei Simona Halep. Aceasta va inaugura un bloc rezidențial la Mamaia.

Pe parcursul verii, Simona Halep va inaugura un bloc rezidențial cu apartamente de lux la Mamaia. Cât va trebui să plătiți pe noapte.

Simona Halep se va umple de bani. Cât costă să stați într-un apartament de lux de-al vedetei

Dacă vă surâde ideea de a vă petrece concediul anul acesta la mare, puteți alege să locuiți într-un loc special. E vorba de unul dintre apartamentele de lux pe care Simona Halep le va inaugura în curând. Apartamentul este dotat cu WiFi gratuit şi TV cu ecran plat. Decorat în nuanțe de albastru, bej sau grij, acesta are bucătărie, balcon dar și loc de parcare.

De asemenea, este situat la o distanță mică de tabăra de vacanță Năvodari dar și de parcul acvatic Aqua Magic. Totodată, sunt doar 14 km de la locul de cazare la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Cât privește prețul, pentru un week-end la Mamaia, respectiv două nopți de cazare de pe 30 aprilie-1 mai, doritorii vor plăti 1500 lei/apartament.

Simona mai are și un hotel de lux la Poiana Brașov

Cea mai îndrăgită sportivă a României a cumpărat și un hotel de patru stele la Poiana Brașov, dar și un teren extrem de valoros aproape de lacul Snagov. Din ce se cunoaște, până în acest moment Simona ar fi câștigat din tenis peste 37 milioane de dolari. Aceasta nu a aruncat banii pe diferite lucruri, ci a investit în afaceri, care se dovedesc a fi ceea ce trebuie.