Actualitateinfo

Simona Halep e distrusă. E într-un mare pericol. S-ar putea să..

Cea mai mare sportivă a României e foc și pară. Are planuri mari dar se pare că acestea se vor duce de râpă. Ce se întâmplă cu Simona Halep.

A avut planuri mari și și-a dorit din tot sufletul să i se împlinească o mare dorință. Se pare că Simona Halep nu va mai avea parte de așa ceva.

Simona Halep e distrusă. E într-un mare pericol. S-ar putea să..

Formează un cuplu de câțiva ani cu Toni Iuruc  și își dorește mult să facă o familie cu afaceristul. Dar nunta lor e într-un mare pericol acum. Se pare că nu se pot căsători, chiar dacă s-au ridicat restricțiile. Ce se întâmplă cu cei doi? Nunta se pare că e programată înainte de Roland Garros, numai că vedeta e accidentată acum. Ei speră ca măcar o cununie civilă să fie înainte de Rolland Garos, însă se pare că planurile le vor fi date peste cap, iar nunta să fie amânată pentru anul viitor?

Părinții Simonei nu îl vor pe Iuruc de ginere

Pe de altă parte, potrivit ziare.com, părinții Simonei nu-l plac deloc pe viitorul lor ginere și ar fi bucuroși ca fiica lor să-și găsească pe altcineva. Care să fie motivul? Chiar dacă e machedon ca și ei, acesta a mai fost odată căsătorit, iar pentru aromâni acesta e un mare păcat, pentru că țin mult la tradiții. Doar că Toni a avut două neveste la activ, ceea ce e mult mai grav.

Câte neveste a mai avut Toni Iuruc

Prima soție a lui Toni a fost Alina și el spune că aceasta era mult prea îndrăgostită de lux. După ce s-au despărțit, a cunoscut-o pe Liana, cu care a avut o nuntă ca în povești la un club de fițe din Mamaia. Din păcate, s-au despărțit după zece luni de căsnicie, când soția era însărcinată. Toni a spus că nu știa dacă micuțul est al lui sau al amantului. Marea dorință a Simonei Halep este să rămână și ea însărcinată.

“Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a declarat Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.