Actualitate

Simona Halep are coronavirus

Șocată de momentele grele prin care trece, Simona Halep a făcut anunțul pe pagina sa de socialiare. Are coronavirus.

Are coronavirus și este pur și simplu șocată. Simona Halep are o formă ușoară și speră că își va reveni curând.

Simona Halep are coronavirus

Pe contul său de twitter, Simona Halep le-a spus celor care o iubesc că a fost găsită pozitiv la testul anti cononavirus. Ea s-a izolat acasă și repectă toate normele impuse de autorități. Potrivit capital.ro, se zvonește că Simona ar fi luat virusul chiar de la iubitul ei, Toni Iuruc. Din nefericire, a fost festat pozitiv în urmă cu patru zile.

Când se va face nunta

Cei doi nu au renunțat la planurile de nuntă, dar așteptă momentul potrivit. or face nunta cât de repede va fi posibil, cum se vor mai liniști lucrurile cu privire la coronavirus, cum se va permite ca o petrecere să aibă mai mulți oameni. Se iubesc, nu văd viitorul unul fără celălalt, iar Simona Halep  este mai fericită ca niciodată de când sunt împreună. Așa că, acum, urmează să anunțe logodna, cât de repede, iar apoi, probabil, la câteva luni după, se va organiza și nunta, așa cum prevăd și tradițiile machedonești. (…)

„Simona a vorbit cu părinții ei, singurele persoane de părerea cărora chiar ține cont, iar ea le-a spus că chiar îl iubește pe Toni Iuruc. În acel moment, tatăl Simonei i-a spus clar că el nu are nicio problemă să fie cu Toni și că, dacă se iubesc, ar fi cazul să facă nunta. Iar Simona a spus că abia așteaptă”, a declarat un prieten de familie.

Ce spune Ilie Năstase

Când a aflat că jucătoarea de tenis are COVI Ilie Năstase a fost foarte supărat. „Am auzit vestea pentru a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum”, a spus acesta.

 

 

Tags

Close