Actualitate

Simona Halep acuzații grave. Ce i-a făcut sportiva unui copil de mingi

Chiar dacă e cea mai iubită sportivă a României, Simona Halep nu e scutită de grave acuzații. Ce i-a făcut sportiva unui copil de mingi.

Grave acuzații pentru Simona Halep înainte de meciul cu Serena Williams. Ce i-a făcut sportiva unui copil de mingi.

Simona Halep acuzații grave. Ce i-a făcut sportiva unui copil de mingi

Chiar înainte de meciul cu Serena Williams, cea mai bună sportivă a României, Simona Halep a făcut o mare greșeală. Care a fost taxată de ochii atenți ai curioșilor. Ce s-a întâmplat cu sportiva? A făcut un gest necugetat în timpul meciului împotriva polonezei Iga Swiatek, din optimi. În acest meci, românca a reușit scorul de 3-6, 6-1, 6-4 împotriva jucătoarei de origine poloneză. Susținătorii Serenei Wiliams spun că Simona Halep duce lipsă de fair play, chiar înainte de a începe meciul cu jucătoarea de origine americană. În ce constă acuzația? Simona ar fi lovit un copil de mingi și nu și-a cerut niciodată scuze.

Mii de comentarii la adresa lui Simona Halep

De asemenea, pe Twitter au apărut mii de comentarii privind greșeala pe care sportiva română a făcut-o. Atunci Simona a returnat serviciul Igăi și a lovit din greșeală copilul de mingi. Internauții au făcut comentarii precum „Halep nici măcar nu și-a cerut scuze după ce a lovit acel copil de mingi”. Un altul a comentat „Săraca fetiță! Și-a cerut măcar scuze sau a zis ceva?”. La auzul acestor vorbe, fanii Simonei au început să îi ia apărarea acesteia. „Din moment ce căutați orice mic motiv pentru a arunca cu ură asupra Simonei, iată videoclipul în care a lovit din greșeală copilul de mingi! Și-a cerut scuze imediat și a ridicat ușor mâna, dar acest lucru nu s-a văzut prea bine. Vă rog să nu mai fiți ipocriți!”, a spus Lorena Popa.

 

Tags