Actualitate

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre operația de micșorare a sânilor. Prin ce dramă a trecut

Nimeni nu a știut mulți ani că Simona Halep a făcut o operație de micșorare a sânilor. Abia acum, aceasta a vorbit prin ce momente cumplite a trecut atunci.

Și-a micșorat sânii pentru a putea să urce în topul celor mai bune sportive din lume. Dar pentru asta, Simona Halep a făcut foarte multe sacrificii.

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre operația de micșorare a sânilor. Prin ce dramă a trecut

Cea mai iubită sportivă din România, Simona Halep a vorbit pentru prima dată deschis despre operația de micșorare a sânilor. Aceasta a suferit intervenția chirurgicală cu opt ani în urmă.

“Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a declarat vedeta.

În copilărie a fost extrem de timidă

Totodată, Simona a vorbit despre momentul în care a început să se simtă atrasă de tenis, iar la 16 ani, a câștigat primul Roland Garros. “Fratele meu juca tenis în Constanța, iar eu mergeam să îl văd împreună cu părinții noștri! Dintr-o dată, am luat racheta și am intrat pe teren. M-am îndrăgostit de tenis din prima! Fratele meu este cu 6 ani mai mare și mă lua mereu cu el să jucam diferite jocuri, fotbal, tenis, cu ceilalți copii.

La 16 ani am câștigat Roland Garros la junioare și am devenit numărul 1! Am zis că trebuie să trec la un al nivel și nu am mai vrut să joc la junioare, așa că m-am mutat la București, pentru că aveam mai multe oportunități aici: mai mulți parteneri de antrenament, mai mulți antrenori”, a menționat sportiva. Chiar dacă acum e o femeie puternică, aceasta spune că în copilărie a fost extrem de timidă.

“M-am mutat singură, fără familie, într-un hotel în care se aflau și alte jucătoare de tenis. Eram foarte timidă pe atunci și nu mi-am făcut mulți prieteni, decât din lumea tenisului. Antrenorii se purtau frumos cu mine, dar aveam și momente grele, mă simțeam singură de multe ori! Asta m-a întărit! Nu m-am gândit niciodată că voi fi în Top 5 sau Top 3, dar am crezut mereu în mine, am crezut că pot progresa în permanență”, a mai spus Simona Halep.