Actualitateinfo

Și dacă se droghează, ce? Viorica de la Clejani îi ia apărarea lui Fulgy. E puiul meu…

După multe zile în care atitudinea și comportamentul lui Fulgy a șocat pe toată lumea, Viorica de la Clejani a dat și prima declarație. Nu îi pasă ce face fiul său.

Îl va alinta și va fi alături de el indiferent ce nenorociri comite. Viorica de la Clejani a șocat pe toată lumea cu mesajul pe care l-a dat pe rețelele de socializare.

Și dacă se droghează, ce? Viorica de la Clejani îi ia apărarea lui Fulgy. E puiul meu…

Cu puțin timp în urmă, cunoscuta cântăreață Viorica de la Clejani a postat pe facebook un mesaj surprinzător pentru toată lumea. Deși știe ce face Fulgy, aceasta continuă să îi ia apărarea. În plus, aceasta a postat și un filmuleț când cei doi cântă împreună, iar ea plânge și îl sărută părintește. „Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă!

Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a spus Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram, de curând.

A fost prins drogat la volan

Cu doar puțin timp în urmă, Fulgy a fost prins drogat la volan. Asta după ce o lungă perioadă de timp el a fost internat în Spania, la o clinică de dezintoxicare. Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Surprinzător pentru toată lumea, el a spus că nu s-a drogat, dar a inhalat drogurile de la cei prezenți într-un studio de înregistrări.

Dacă la început a spus că despre studioul lui Alex Velea e vorba, ulterior a revenit la gânduri mai bune și a negat. Recent însă, același Fulgy a postat un film în care cuvintele pe care i le adresează lui Alex Velea și soției sale, Antonia, nu pot fi redate.