Actualitate

Și-au spus adio. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Nu s-a mai putut și s-au despărțit. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat.

Au tot încercat să-și repare căsnicia dar nu s-a mai putut. Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit.

Și-au spus adio. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Au mers împreună la notar și au divorțat. Oana Roman și Marius Elisei sunt acum două persoane libere. Înainte cu doar câteva ore, Oana și-a anunțat fanii despre acest moment. ”Am o întâlnire, am o ședință… Și e o zi un pic specială, o să înțelegeți în curând de ce”, a spus Oana Roman, într-un Insta Story.  Cei doi s-au despărțit chiar înainte de Crăciun, dar mult timp toată lumea a sperat că se vor împăca. Din nefericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat. ”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Vine și mă ajută când e nevoie”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a povestit cum fostul său soț a plecat de acasă, iar ea a rămas împreună cu fiica lor, Isabela. Care a fost motivul despărțirii? Oana a pomenit și de Mioara Roman, care a venit să locuiască împreună cu cei doi la insistențele lui Marius.

”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea.

Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine. Acum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a povestit în trecut Oana Roman.

Tags