Actualitate

Și-a făcut poze la doar două luni de când a născut. Cum arată Gina Pistol în costum de baie după ce a născut. Fanii sunt șocați

Este incredibil cum poate să arate la doar două luni de când a adus pe lume un copil. Cum arată acum Gina Pistol.

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, și-a făcut primele fotografii după ce a născut. Aceasta și-a surprins fanii.

Și-a făcut poze la doar două luni de când a născut. Cum arată Gina Pistol în costum de baie după ce a născut. Fanii sunt șocați

Cu doar două luni în urmă, Gina Pistol și-a împlinit cel mai mare vis din lume, acela de a deveni mamă. Recent aceasta și-a surprins toți fanii când a postat pe rețelele de socializare fotografii în costum de baie. Blonda a reușit să slăbească foarte mult și a arătat impecabil într-un costum de baie întreg, negru. Astfel, aceasta le-a închis gura tuturor celor care au spus că aceasta nu a slăbit în ultima perioadă. „Să te iubești pe tine însăți este cheia spre fericire”, a postat Gina pe InstaStory.

Care e secretul Ginei

Pe de altă parte, Gina Pistol le-a spus tuturor și cum a reușit să ajungă la greutatea mult dorită, pentru că în timpul sarcinii aceasta a luat 15 kg. „Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere.

Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.

Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus că lasă un miros plăcut pe piele). Folosind crema în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze.

Trebuie avut în vedere însă că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă?”, a scris Gina Pistol pe Instagram.