Actualitate

Și-a făcut implant de sprâncene, acum se confruntă cu o mare problemă. Ce s-a întâmplat cu Bianca Drăgușanu

Înnebunită după operațiile estetice, Bianca Drăgușanu și-a făcut implant de sprâncene. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, vedeta are acum probleme mari.

A optat pentru implantul de sprâncene, însă medicul nu i-a spus un lucru extrem de important. Prin ce suferință trece acum Bianca Drăgușanu.

Și-a făcut implant de sprâncene, acum se confruntă cu o mare problemă. Ce s-a întâmplat cu Bianca Drăgușanu

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu are o slăbiciune pentru operațiile estetice. După ce s-a interesat despre implantul de sprâncene, vedeta a hotărât să-l facă. Toată bune și frumoase, numai că acum aceasta are o problemă uriașă. Pentru că a uitat să-i spună medicului că ea are părul creț și nu drept, s-a trezit că și sprâncenele cresc în toate felurile. Acesta e motivul pentru care vrea, nu vrea, Bianca se duce odată la două săptămâni să-și facă laminare.

Sprâncenele au început să crească, dar… crețe

“În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implat la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat, mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare. (…).

Mulțumesc domnului doctor Felix care mi-a făcut implantul de sprâncene magnific (…). Am uitat să-i spun – nu e de vină el – că eu sunt creață”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un filmuleț încărcat azi pe Instagram Stories. Din păcate însă, fosta prezentatoare s-a trezit că sprâncenele încep să crească… crețe și este nevoie să ia urgent măsuri.

Ulterior, creatoarea de modă a mai mărturisit: “ (…) Iar acum, o dată la două săptămâni, nu-i așa, trebuie să vin să le îndrept. Deci, am sărit din lac în puț, că poate altă treabă nu aveam. (…). Mi-a crescut un gard în loc de sprâncene. Am ditamai tufișul la ochi. Și trebuie să le și tundem. (…) “Doamnelor și domnilor, acum se tunde gardul, pentru că a venit primăvara și trebuie să facem o defrișare. Se tunde gardul… Ce mi-o fi trebuit mie implant de sprâncene?”, a menționat glumind, Bianca.