Actualitate

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău

Momente cumplit de grele pentru senatoarea AUR, Diana Șoșoacă. Politicianul spun că a fost otrăvită.

Îi este frică că va fi infectată cu coronavirus și spune că a fost otrăvită. Cine i-a pus gând rău senatoarei AUR, Diana Șoșoacă.

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău

A avut simptome de otrăvire și îi este foarte frică să nu se îmbolnăvească de coronavirus. Senatoarea Diana Șoșoacă e speriatăp și spune că i s-a spus să nu mai miroasă nici florile pe care le primește. Care să fie motivul? „Sunt sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe. Care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav”.

Senatoarea își va face analize și pentru metale grele

În plus, Diana a mărturisit că un prieten medic i-a recomandat să își facă și analize pentru metale grele, pentru a vedea care este adevărul. „Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe. Care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă. Cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire.

Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a spus aceasta pentru Antena 3.

Se pune la cale infectarea mea cu coronavirus

Totodată, omul politic e convinsă că se pune la cale infectarea sa cu noul coronavirus, de aceea și-a luat toate măsurile de precauție. „Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui. Și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele. Dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă. Mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a mai spus senatoarea.

 

Tags