Actualitate

Selly a fost umilit în cel mai grav mod. A plecat din televiziune, nu mai face emisiune

Cel mai în vogă vlogger din România e terminat. A fost umilit în cel mai grav mod. Mai mult, Selly nu mai face emisiunea de la Prima TV.

Victor Ciutacu a șters pe jos cu Selly. Vloggerul nu mai face emisiune la Prima TV.

Selly a fost umilit în cel mai grav mod. A plecat din televiziune, nu mai face emisiune

A avut audiențe extrem de modeste cu emisiunea de la Prima TV și nu va mai face emisiunea. Vloggerul a menționat că emisiunea sa nu se mai regăsea în formatul televiziunii, însă Victor Ciutacu are o cu totul are părere.

„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate. Și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici… P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist”, a declarat Ciutacu pe contul lui de Facebook.

Selly nu consideră că a greșit cu ceva

Dar Selly nu este deloc de părere cu el și spune că nu el a fost de vină pentru eșecul emisiunii.  ”Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format.

Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm.

Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes”, a spus vloggerul supărat.