Actualitate

Se va interzice călătoria cu trenul pe teritoriul Franței și Italiei

Din cauza coronavirusului se impun și alte restricții cum ar fi scăldatul în mare și drumețiile la munte.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Legile se înăspresc pe zi ce trece astfel că motivele care stau la baza acestor noi măsuri sunt tot mai multe. Autoritățile din Italia și Franța iau măsuri drastice. Se fac eforturi foarte mari pentru a ține la distanță acest virus care face ravagii în toată lumea.

Italienii și francezii vin cu restricții dure de circulație

Pe lângă aceste restricții impuse, francezii au decis să nu mai lase vizitatorii să facă drumeții montane.

Advertisment

Aceștia vor să își protejeze populația cu orice preț. Și în Italia regulile vor fi foarte dure, din cauză că aici au fost înregistrate foarte multe pierderi, iar numărul infestaților este în continuă creștere.

Advertisment

Guvernul italian a decis să interzică navigația cu bărci de agrement și înotul în mare. Sunt măsuri drastice având în vedere că în foarte multe părți ale Italiei turismul era în floare.

Dar după acest dezastru mondial italienii sunt foarte precauți. Italia a fost țara cea mai afectată de epidemia de coronavirus după China. Chiar după ce a murit o întreagă generație de oameni tot mai mulți se îmbolnăvesc și se așteaptă să mai apară multe decese.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru a lupta împotriva coronavirusului. S-a ajuns la concluzia că medicii sunt extrem de ocupați și nu au cum să mai găsească timp pentru a trata persoanele care pot avea posibile accidente de agrement. În plus, posibilele victime ar ocupă locuri în spitalele de urgență care sunt pline la refuz la ora actuală.

Medicii mai importanți decât orice în această situație

Prin urmare salvamarii, ambulanțele, doctorii, precum și paturile de spital sunt cele mai prețioase elemente în momentul de față. Medicii sunt foarte solicitați și nu mai au timp să trateze persoanele accidentate

În condițiile actuale în care riscul îmbolnăvirii cu noul coronavirus este tot mai mare medicii italieni au fost obligați de multe ori să aleagă între pacienți. Din păcate, ei trebuiau să îl salveze pe cel care avea șanse mai mari de viață.

Pacienții aflați într-o situație critică care aveau nevoie disperată de oxigen, nu au putut primi sprijin total pentru ca de multe ori medicii aveau la dispoziție doar un ventilator de care depindea viața lor.

După situația disperată în care au lucrat zi și noapte în acest calvar, medicii nu mai pot să trateze persoanele care se accidentează în timp ce fac sportul de plăcere cum ar fi schiatul sau înotul în mare.

Ei nici nu mai au timp să se gândească că oamenii ar mai lua în considerare aceste activități acum când întreagă Italia se află între viață și moarte.

Toate guvernele din toată lumea face apel la înțelegerea cetățenilor. Oficialitățile recomandă populației să se autoizoleze la domiciliu și să umble cât mai puțin pe afară. Doar în acest fel se poate stopa răspândirea acestui virus mortal.

Comisia Europeană ia măsuri de prevenire și vine în sprijinul populației. Se consolidează sectoarele de sănătate publică și se fac eforturi disperate de a atenua impactul socioeconomic pe teritoriul Uniunii Europene.

Advertisment
Advertisment