Actualitate

Se plânge că nu are din ce trăi, dar Mihai Trăistariu își face televiziune

Este un șoc pentru toată lumea ceea ce vrea Mihai Trăistariu să facă. Acesta a anunțat că vrea să deschidă o televiziune.

Are de gând să facă un lucru la care nu s-ar fi gândit nimeni. Mihai Trăistariu vrea să-și facă televiziune la Constanța.

Se plânge că nu are din ce trăi, dar Mihai Trăistariu își face televiziune

În ultimii ani a făcut foarte multe afaceri, dar se face că nu toate i-au mers. Acum Mihai Trăistariu vrea să facă un lucru cu totul ieșit din comun. Își face televiziune. Și nu e o glumă, pentru că artistul a depus la Consiliul National al Audiovizualului documentația necesară pentru a obține licența.

Artistul va investi 500.000 de euro

Cât privește suma pe care trebuie să o investească în postul local, acesta va trebui să scoată din buzunar suma de 500.000 de euro. Iar restul, adică 1 milion de euro, va fi din fonduri europene. „Am fost la CNA, am nevoie de o echipa mai mare decat ce credeam eu, sper sa vina cat mai curand si banii europeni. Este un vis mai vechi al meu”, a spus Trăistariu.

Cum se va numi televiziunea

Mihai a ales și numele noii televiziuni. Aceasta se va numi MNTI TV și se va ocupa cu promovarea tinerelor talente.  „Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația și așteptăm să se facă ședința.

Undeva prin toamnă, dacă ne ajută Dumnezeu, cu niște investiții costisitoare, încercăm să facem o televiziune nouă. O să o numesc MNTI TV – am furat ideea de la Eminem. Sper să avem noroc. Am luat și site-urile, merg pe brandul ăsta, vreau să-l dezvolt. Vreau să fac concursuri de talente, știri, de toate. Anul trecut am făcut 20.000 de euro din apartamentele de la mare”, a spus Mihai Trăistariu pentru click.ro.