Actualitate

Se mărită Andreea Marin? Ce spune vedeta. Declarații incendiare

Trăiește o poveste de iubire ca-n povești cu Adrian Brâncoveanu. Se mărită Andreea Marin? Ce declarații șocante a făcut fosta zână a surprizelor.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt mai fericiți ca niciodată, iar vedeta nu exclude să mai aibă încă un copil cu bărbatul iubit. Vom asista la o nouă căsătorie?

Se mărită Andreea Marin? Ce spune vedeta. Declarații incendiare

Chiar dacă este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Andreea Marin a dat declarații șocante cu privire la relația cu iubitul său, Adrian Brâncoveanu.  „În momentul în care va fi cazul voi spune (nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv. Pe de altă parte însă, aceasta a recunoscut că cei doi locuiesc împreună de multă vreme și că nu s-a pus problema de dragoste la prima vedere.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus vedeta.

Violeta a fost bolnavă de coronavirus

Cu câteva luni în urmă, Andreea Marin a trecut prin momente cumplite, când fetița ei, Violeta, a avut coronavirus. ”Cred că mi-am făcut prea multe griji, chiar ea mi-a spus că mama nu trebuie să-ți faci atâtea griji, vom reveni la școală, va fi bine. În iarnă n-a fost atât de comod, a avut boala într-o formă destul de lejeră, chiar în sărbătorile de iarnă și în apropierae zilei ei de naștere, dar până la urmă e o lecție.”, a spus Andreea Marin Antena Stars.