Actualitateinfo

Se descurcă excelent. De unde face bani Claudia Pătrășcanu. Ce afacere are acum

Chiar dacă se află în plin divorț de fostul său, Claudia Pătrășcanu nu de lasă. Ce afacere și-a făcut acum.

A renunțat la cariera muzicală pentru a se ocupa mai mult de copii. Ce afacere are acum Claudia Pătrășcanu.

Se descurcă excelent. De unde face bani Claudia Pătrășcanu. Ce afacere are acum

Dacă atunci când a fost căsătorită cu Gabi Bădălău nu a avut probleme cu banii, lucrurile s-au schimbat de când este singură. chiar dacă a trebuit să renunțe într-un fel la muzică pentru a fi mamă cu normă întreagă, Claudia Pătrășcanu câștigă bine. Ce face acum cântăreața? Și-a deschis o afacere. E vorba de un magazin online de haine de care se ocupă singură și de care e foarte mândră. În plus, ea își promovează singură totul și lucrurile decurg foarte bine.

Nu îmi place să stau

„Pe lângă business-ul meu cel mai important, adică muzica, m-am gândit că trebuie să îmi ocup chiar tot timpul, să fac și altceva. M-am gândit la treaba asta cu hainele, pentru că mereu mi-a plăcut să pozez, să mă îmbrac. Poți să te îmbraci și mai accesibil și să arăți foarte mișto.

Acum fac naveta București-Constanța, 2 sau 3 zile mi le petrec aici pentru că fac un shooting, apoi am repetiții cu băieții, am și un eveniment seara. Și tot așa, sunt ocupată. Nu îmi place să stau și nu vreau să stau mai ales în perioada asta. Mă împart!”, a declarat Claudia Pătrășcanu.