Actualitateinfo

Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an

Baba Vanga, cea mai mare clarvăzătoare a omenirii, a făcut o predicție incredibilă pentru anul 2022. Ce se va întâmpla cu lumea?

Advertisment
Advertisement

1Predicțiile celei care a fost Baba Vanga nu au dat niciodată greș. Aceasta a spus prin ce lucruri va trece întreaga omenire în acest an.

Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an

S-a născut în anul 1911 într-o familie săracă și la doar 12 ani a rămas oarbă. La scurt timp după această nenorocire, fetița a început să aibă primele viziuni. Cei care au avut norocul să o cunoască spun că Baba Vanga știa să citească gândurile oricui și să prezică viitorul. Dovadă stă faptul că liderii bulgari au folosit-o de-a lungul anilor.

Advertisment

Ce a prezis femeia pentru 2022

Potrivit predicțiilor făcute de Baba Vanga, anul acesta o perioadă ”de haos care va cuprinde întreaga omenire. Ba chiar e posibil ca Belarus să intre în componența Rusiei. De asemenea, femeia a vorbit despre apariția unor medicamente pentru boli letale și a vorbit despre care va fi starea de sănătate a președinților Rusiei și ai SUA. Iar previziunea făcută pentru președintele rus Vladimir Putin este de-a dreptul înfricoșătoare.

Advertisment

Economia Rusiei se va prăbuși

Tot Baba Vanga spune că economia Europei se va prăbuși anul acesta, ba chiar e posibil ca Vladimir Putin să fie omorât. Totodată, clarvăzătoarea a spus că vor avea lor mari dezastre. Tot Baba Vanga a prevăzut că în 2022 e posibil să aibă loc „unificare a trei uriași”. Oamenii de știință susțin că ar putea fi vorba de India, China și Rusia.

 

 

Advertisment
Advertisment