Actualitate

Se anunță o împăcare? Oana Roman și Marius Elisei au făcut Paștele împreună

Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei, de sărbători au plecat într-o mică vacanță. Să fie vorba oare de o împăcare?

Se mai iubesc oare Oana Roman și Marius Elisei? Cei doi au fost împreună de Paște și s-au simțit extraordinar. Care este adevărul?

Se anunță o împăcare? Oana Roman și Marius Elisei au făcut Paștele împreună

De dragul fetiței au stat de Paște împreună? Sau cei doi nu pot sta unul fără celălalt, chiar dacă au divorțat? Până la urmă care e adevărul cu relația dintre Marius Elisei și Oana Roman? Până una alta, Oana le-a spus fanilor tot ce au făcut de sărbători și a arătat că e extrem de fericită.

M-am relaxat într-un loc de vis

„Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace! (…) M-am relaxat într-un loc de vis, absolut minunat. Am venit aici, la niște prieteni foarte buni de-ai mei, în mijlocul naturii, avem râul, pârâul, pădurea, natura. (…) Ne-am plimbat, am dormit după masă două zile la rând, lucru care nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp. M-am relaxat, m-am deconectat, m-am rupt un pic de lume”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Cine a jignit-o pe Oana Roman de Paște

Dar tot de Paște, Oana a avut parte de un episod deloc plăcut, atunci când a fost jignită de un internaut. Totul a pornit de la faptul că Oana nu-și mai putea curăța vopseaua de ouă de pe mâini și a cerut ajutorul. ”Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis.

Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș. Nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman pe InstaStory.