Actualitate

Scandal la priveghiul celebrei artiste Gabi Luncă

La scurt timp după ce familia a organizat priveghiul artistei Gabi Luncă la Romexpo, autoritățile au pus stop evenimentului.

Familia celebrei cântărețe Gabi Luncă face acuzații grave. Oamenii spun că autoritățile au întrerupt priveghiul după ce au dat buzna la Romexpo.

Scandal la priveghiul celebrei artiste Gabi Luncă

Vestea că Gabi Luncă a plecat la cele veșnice i-a șocat pe toți fanii acesteia. Familia a dorit ca priveghiul să aibă loc la Romexpo, însă s-au trezit că autoritățile opresc totul. „Mâine, 5 aprilie, va avea loc serviciul de priveghi-comemorare al mamei mele. Acesta va avea loc la ora 17 în sala bisericii Renovatio, din cadrul centrului comercial Romexpo, pavilionul C1”, a anunțat familia artistei. Din nefericire, la scurt timp ce oamenii s-au strâns, autoritățile au oprit totul. Polițiștii au venit să împartă amenzi, declarând că priveghiul nu este conform legii.

„Potrivit ordinului comun al Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Sănătății nr 1103/2020, la procesiunile religioase se respectă anumite reguli. Este vorba de minimum doi metri distanță între persoane, cu asigurarea a 4 metri pătrați de persoană. Cu portul măști de protecție și dezinfectarea mâinilor. Polițiștii se află la fața locului pentru a se asigura că măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei Covid-19 sunt respectate”, au spus reprezentanții Poliției Capitalei.

Poliția nu are nici un motiv să ne facă probleme

Când oamenii legii au venit, Rebeca, fiica lui Gabi Luncă a izbucnit în lacrimi. „Această sală aparține Bisericii Renovatio, care face aici slujbe aproape în fiecare seară. Acum, este o slujbă de comemorare, nu un priveghi, pentru că trupul mamei mele nu este aici. Nu deranjăm cu nimic, sala este foarte mare. Se păstrează distanțarea, oamenii poartă mască. Poliția nu ar avea niciun motiv să ne facă probleme. Mai mult, avem aprobare pentru a desfășura aici slujbe”, a spus Rebeca. Gabi Luncă a trecut la cele veșnice pe data de 2 aprilie, la vârsta de 83 de ani. Aceasta a fost răpusă de coronavirus după ce a stat două săptămâni în spital.