Actualitate

Scandal la emisiunea Bravo, ai stil. Tonciu o amenință pe Roxana Nemeș

Noua concurentă de la emisiunea Bravo, ai stil, are parte de mari probleme. Tonciu o amenință pe Roxana Nemeș.

Advertisment
Advertisement

Nici n-a intrat bine în emisiunea Bravo, ai stil că Roxana Nemeș are parte de un scandal în toată regula. Tonciu o amenință pe cântăreață.

Scandal la emisiunea Bravo, ai stil. Tonciu o amenință pe Roxana Nemeș

Andreea Tonciu e pusă pe fapte mari. Bruneta o amenință pe Roxana Nemeș, noua concurentă din emisiunea Bravo, ai stil.

Advertisment

“Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina. Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș.

Advertisment

Roxana a reacționat imediat la vorbele Andreei Tonciu

Calmă din fire, Roxana Nemeș a preferat doar să-i dea câteva replici acide Andreei Tonciu.  „Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, a declarat Roxana Nemeș.

Frumoasa cântăreață Roxana Nemeș spune că este extrem de bucuroasă de faptul că a devenit noua concurentă a emisiunii. Vedeta a mărturisit că îi plac mult provocările și este pregătită să învețe cât mai multe despre modă. Mai mult, aceasta a spus că vrea ca publicul să știe despre ea alte lucruri, nu doar din punct de vedere artistic.

„Îmi doresc foarte mult ca publicul să mă cunoască nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș. Dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocări. Sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat această propunere. Simt că voi oferi mai multe publicului. Iar prin intermediul acestei emisiuni o pot face. Îmi doresc să învăț despre stil mai mult. Ca artist, o echipă se ocupa de mine și nu mă interesa atât de mult până în acest moment acest aspect. Sper să fiu pe placul tuturor, am emoții uriașe”, a spus Roxana Nemes.

 

Advertisment
Advertisment