Actualitate

Scandal în familia lui Cabral. Cu cine nu mai vorbește prezentatorul

Este unul dintre cei mai iubiți prezentatori, dar trece printr-o perioadă nefastă. Cu cine s-a certat celebrul Cabral.

Cabral este cu nervii la pământ. Acesta are mari probleme în familie. Cu cine nu mai vorbește de o lună. E îngrozitor.

Scandal în familia lui Cabral. Cu cine s-a certat celebrul prezentator

Cel mai bun prezentator de la ProTV și fiica sa din prima căsătorie nu-și mai vorbesc de o bună perioadă. Cabral nu mai vorbește cu Inoke, tânăra fiind supărată și nu mai vrea să-l vadă și nici să audă de el. Inoke are aproape 19 ani și tatăl este de părere că fiica s-a maturizat și, pur și simplu, nu mai are nevoie de nici un sfat de la el. drept urmare, el spune că ea a ales să nu-i mai vorbească.

E supărată pe mine și nu mai comunicăm…

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea PRO TV.

Cabral și Luana Ibacka au divorțat în 2005

Luana a devenit soția prezentatorului în anul 2000, blonda fiind mai mare cu zece ani decât acesta. “Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta”, a declarat Luana cu ani în urmă.