Actualitate

Scandal fără precedent între președintele Franței și soția sa. Se aude până la vecini

Ce se întâmplă între președintele Franței, Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte? Nimeni nu știe ce se întâmplă între cei doi, dar cei doi nu se mai opresc din ceartă.

Au trecut de mult peste criticile celor care nu-i vedeau împreună, el având 43 de ani și ea 68 de ani. Mai nou, președintele Franței, Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte se ceartă de dimineață până seara.

Scandal fără precedent între președintele Franței și soția sa. Se aude până la vecini

Se iubesc, dar se pare că sunt la fel de încăpățânați amândoi. A intrat dihonia între președintele Macron de 43 de ani și soția sa, Brigitte de 68 ani. Surse din anturajul celor doi sunt că uneori certurile sunt atât de puternice că “la Elysée, pereţii se cutremurau”. Presa din Franța spune că Brigitte Macron se implică extrem de mult în viața de politician a soțului ei. Din acest motiv apar frecvent certurile foarte mari dintre cei doi.

Cei doi se cunosc de când Macron era doar un copil

Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte se cunosc încă de pe vremea când președintele Franței era foarte tânăr, iar ea o femeie în toată firea. Au 15 ani de căsnicie și multe responsabilități după preluarea mandatului de președinte al Franței, Emmanuel și Brigitte rezistă împreună. Chiar și așa, se pare că până și între ei apar discuții și chiar certuri mari. Se pare că cea care țipă cel mai tare este doamna Macron, care e mereu hotărâtă în ceea ce spun și își impune mereu punctul vedere.