Actualitate

Scandal fără precedent între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce a făcut afaceristul când s-a dus la copii

Au reușit să se înțeleagă foarte puțin timp, iar acum au ajuns din nou la scandal. Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gbi Bădălău.

Se pare că nu se pot înțelege. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au pornit din nou războiul. Ce a deranjat-o pe cântăreață.

Scandal fără precedent între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce a făcut afaceristul când s-a dus la copii

Cu doar câteva zile în urmă, a început un nou tămbălău între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Afaceristul s-a dus să-și ia copiii la plimbare, însă atunci când l-a văzut, fosta sa soție a început să facă acuzații grave. Aceasta a spus că a venit sub influența substanțelor interzise și a spus acest lucru și pe facebook.

‘Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!’, a declarat solista pe Facebook.

Copiii au stat cu menajera familiei

Mai mult decât atât, Claudia s-a enervat îngrozitor când a aflat că cei mici nu au stat cu tatăl lor, ci cu menajera familiei. „Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl lor care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel week-end. Tatăl lor avea conversații video cu Bianca. Dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente. Copiii venind marcați și punându-mi întrebări” , a mai spus vedeta.

Gabi Bădălău nu recunoaște nimic

La rândul său, Bădălău nu a recunoscut nimic și a prezentat rezultatul negativ al testului anti drog realizat la IML. În plus, acesta i-a spus soției sale că ar trebui să meargă la un „un doctor la Spital Obregia”. „S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării. Dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. Testul antidrog l-am cerut din firul de păr, în permanență este sub influența acestor substanțe. Și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele”, spunea Claudia Pătrășcanu.

 

Tags