Actualitate

Scandal fără precedent în Parlament. Cine a bătut-o pe senatoarea Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a mărturisit că a fost bătută de o altă senatoare. Ce s-a întâmplat în Parlamentul României nu a mai fost niciodată.

A intrat dihonia în Parlament. Diana Șoșoacă spune că a fost bătută de o coleagă de breaslă. Țipețe și vorbe grele la Parlamentul României.

Scandal fără precedent în Parlament. Cine a bătut-o pe senatoarea Diana Șoșoacă

Circul se pare că este prietenul Dianei Șoșoacă. Senatoarea a făcut ultima reprezentație zilele trecute când la ușa Camerei Senatului a început să strige cât a putut de tare că a fost bătută de Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice. Povestea a început de la faptul că Diana Șoșoacă nu a vrut să poarte mască, iar funcționarii de la Senat nu au lăsat-o să intre în sală. În acel moment, senatoarea a început să împingă ușa și să țipe că i s-a strivit piciorul. Și, ca să fie și mai convingătoare, aceasta a depus plângere penală împotriva Iuliei Scântei, motivând că a lovit-o cu pumnul în piept.

Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă

Șoșoacă s-a dezlănțuit și a început să țipe cât a putut că își va lua permis de port armă și va solicita să aibă pază permament. ”În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă. Și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, a declarat Diana Șoșoacă. În altă ordine de idei, pagina de youtube a Parlamentului a primis un avertisment chiar de la Youtube că va fi închisă. Vinovată este tot Diana Șoșoacă care a ținut discursuri în care le spune românilor să nu poarte mască.