Actualitateinfo

Să ne așteptăm la scandalul anului? Pepe spune tot adevărul. Cum l-a înșelat Oana Zăvoranu

Două divorțuri în câțiva ani l-au schimbat mult pe îndrăgitul Pepe. Acesta a spus acum tot adevărul legat de despărțirea de Oana Zăvoranu.

Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, lumea tot își amintește de divorțul lui Pepe de Oana Zăvoranu. Cântărețul spune tot adevărul.

Să ne așteptăm la scandalul anului? Pepe spune tot adevărul. Cum l-a înșelat Oana Zăvoranu

Are șarm, e unul dintre bărbații cei mai doriți, dar Pepe se pare că nu are noroc deloc în dragoste. După un divorț mult prea mediatizat de Oana Zăvoranu, acesta s-a despărțit recent și de Raluca Pastramă. După ce între el și mama celor două fetițe au fost discuții aprinse timp de două săptămâni, divorțul s-a încheiat la notar. Dar Pepe nu poate uita nici în aceste momente cum a fost înșelat de Oana cu Tudi. Vedeta a povestit un episod în care a urmărit-o pe Oana pentru a se convinge dacă îl minte sau nu.

”Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo trei ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zis, gata, acum am făcut flagrantul”, a spus Pepe într-un video pe YouTube.

Cum a prins-o pe Oana cu amantul

Pentru a termina această poveste, Pepe spune că a mințit că pleacă din București. Oana nu și-a dat seama și a ieșit în oraș cu amantul iar Pepe a fost chiar în spatele lor.

”Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis: Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul? M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis: Băi boss…oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu. Respect-o și duceți-vă mai departe, și am plecat”, a mai spus cântărețul.