Actualitate

S-a umplut de bani de când a devenit mamă. E absolut șocant cât câștigă Gina Pistol

Chiar dacă nu mai este prezentatoare emisiunii Asia Express, Gina Pistol face bani cu lopata.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

A luat o pauză de la televiziune pentru a-și crește fetița, însă Gina Pistol nu are deloc probleme cu banii. Câștigă o avere din online.

S-a umplut de bani de când a devenit mamă. E absolut șocant cât câștigă Gina Pistol

Trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se poate spune că e norocoasă pe toate planurile. Gina Pistol a fost înlocuită de la Asia Express, însă nu o duce deloc rău la capitolul finanțe. Pentru că Ginuța lui Smiley câștige sume uriașe de pe online, din reclame și diverse proiecte de imagine.

Advertisment

Și-a asociat imaginea cu produse de cosmetică și ceaiuri

Chiar dacă e mamă cu acte în regulă, Gina Pistol muncește parcă mai mult ca niciodată. Aceasta și-a asociat imaginea cu diferite produse de cosmetică, îngrijire, ceaiuri și, în special, branduri care comercializează produse pentru nou-născuți și bebeluși. Iar pentru a posta un singur lucru, aceasta cere sume cuprinse între 1000-2000 de euro. drept urmare, la un calcul simplu, aceasta poate face o grămadă de bani.

Advertisment

Ce a spus Smiley despre bebeluș

La scurt timp după ce Gina a devenit mamă, Smiley a declarat cât de fericit este. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” a spus simpaticul tătic.

Advertisment
Advertisment