Actualitateinfo

S-a stins „Muntele” Ioan Ionescu! Fostul mare baschetbalist avea 65 de ani

S-a stins „Muntele” Ioan Ionescu! Fostul mare baschetbalist avea 65 de ani

Fostul internațional Ioan Ionescu a murit la vârsta de 65 de ani, a anunțat, marți, Federația Română de Baschet, pe pagina sa de Facebook.

Fostul pivot al echipei DINAMO BUCUREȘTI și-a încheiat cariera sportivă la Politehnica-Sportul Studențesc București, iar după 1990 s-a mutat în Australia alături de familia sa.

Cunoscut drept „MUNTELE” sau „JOHN”, baschetbalistul născut în Pitești a jucat un deceniu în tricoul naționalei României și a participat la Campionatele Europene de seniori din 1985 și 1987, dar și la Universiada 1981, la București.

Federatia Romana de Baschet anunta cu tristete si profund regret trecerea in nefiinta a fostului international IOAN IONESCU.

Fostul pivot al echipei Dinamo Bucuresti si-a incheiat cariera sportiva la Politehnica-Sportul Studentesc Bucuresti iar dupa 1990 s-a stabilit in Australia impreuna cu familia.

Cunoscut printre apropiati ca “Muntele” sau “John”, baschetbalistul nascut in Pitesti a evoluat un deceniu in tricoul nationalelor Romaniei, participand la Campionatele Europene de seniori din 1985 si 1987, dar si la Universiada din 1981.

Dumnezeu sa-l odihneasca!