Actualitateinfo

S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare

E disperat că nu poate să iasă din închisoare pentru a-și strânge iubita în brațe. Se pare însă că totul e în favoarea lui Liviu Dragnea. Are o nouă șansă să fie liber.

Să se fi spart ghinionul în cazul lui Liviu Dragnea? Chiar dacă ultima cerere de eliberare condiționată a fost respinsă, politicianul are noroc. Se pare că va ieși din închisoare.

S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare

Răsturnare de situație spectaculoasă în cazul lui Liviu Dragnea. În doar două săptămâni, acesta va afla dacă va ieși sau nu din pușcărie. Asta pentru că Tribunalul București a hotărât un nou termen de judecată pentru data de 19 mai. Iar de data asta, decizia oamenilor legii va fi una definitivă.

De ce nu a scăpat Dragnea mai repede din spatele gratiilor

Sigur că sunt mulți cei care se întreabă de ce nu a reușit să scape Dragnea până acum din închisoare. Răspunsul potrivit este cel care se găsește în motivare. “Astfel, deşi petentul a participat la mai multe programe educaţionale în această perioadă, respectiv la 12, aşa cum rezultă din caracterizarea penitenciarului, 7 sunt finalizate fără credite ceea ce presupune o prezenţă mai mică de 75% la acestea”, au spus judecătorii. Pentru că verdictul nu a fost cel definitiv, avocații lui Dragnea l-au atacat și, drept urmare, procesul s-a mutat la tribunal.

Ion Cristoiu spune adevărul

La rândul său, gazetarul Ion Cristoiu spune ce s-ar fi întâmplat dacă acesta ar fi fost lăsat liber. „Liviu Dragnea, care a încercat să se elibereze. Pe 27 mai va fi eliberat. Probabil că dacă îl elibera acum venea Paștele și nu era bine diversiunea pusă la cale. Eliberarea lui va face parte dintr-o diversiune, adică o să înceapă iar un hau-hau, a ieșit Liviu Dragnea, ciuma roșie… Liviu Dragnea, dacă iese din pușcărie ocupă televiziunile, presa miluită sau pe cale de a fi miluită vreo lună.

Vor începe din surse, aflăm că va face un partid, din surse aflăm că azi-noapte s-a întâlnit cu… și o s-o țină așa până obosește. În timpul ăsta, ăștia o să mai pună mâna pe vreo 10 fripturi, fără să le vedem noi”, a menționat Ion Cristoiu, conform alephnews.ro