Actualitateinfo

S-a întâmplat nenorocirea. Coșmar pentru cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România trece prin cele mai rele momente din viață. A fost executată silit.

A fost executată silit la vârsta de 82 de ani. Ce se întâmplă acum cu cea mai bătrână mamă din România și cu fiica ei.

S-a întâmplat nenorocirea. Coșmar pentru cea mai bătrână mamă din România

Nu se mai poate face nimic. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România a ajuns în ultimul hal. Aceasta a fost executată silit prin intermediul Administrației Finanțelor Publice a sectorului 6. Mai mult, aceasta a pierdut și procesul pentru averea fiicei sale, Eliza. În aceste condiții, femeia este obligată să plătească cheltuielile de judecată dar și pe cele de executare silită. Iar datoria se ridică la 2000 de lei, o sumă enormă pentru bătrână. Femeia se luptă de 16 ani și în toată această perioadă a fost din tribunal în tribunal.

Datoriile la întreținere sunt enorme

Adriana Iliescu și fiica sa au ajuns în această situație pentru că nu au putut să plătească datoriile la întreținere, care se ridică la 3000 de lei. Nici nu ar fi acum cum, pentru că pensia femeii este de 2000 de lei pe lună. Femeia mai are un venit dintr-o chirie pe care o primește de la un apartament pe care îl deține. Până la începutul pandemiei, Adriana mai dădea meditații, dar în ultimul an acestea s-au împuținat. Femeia a fost însă fericită pentru că Eliza a primit o tabletă și doar așa a reușit să învețe online, la fel ca ceilalți copii. Cea mai bătrână mamă din România încearcă să stea cât mai departe de lume, pentru a se feri de virusul ucigaș.

„Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă.  Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu pentru fanatik.

 

Tags