Actualitate

S-a întâmplat. Marius Elisei i-a făcut declarația de dragoste mult așteptată Oanei Roman

E clar pentru toată lumea. Marius Elisei nu poate să trăiască fără Oana Roman. I-a făcut mai nou și declarație de dragoste.

Ea nu știe ce să facă cu împăcarea, iar el îi face declarații de dragoste. Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei?

S-a întâmplat. Marius Elisei i-a făcut declarația de dragoste mult așteptată Oanei Roman

Deși au trecut doar trei luni de când au divorțat la notar, Marius Elisei nu poate să uite de femeia care i-a dăruit un copil. Acesta se apropie tot mai mult de familia sa și mai nou i-a făcut Oanei Roman o declarație de dragoste cu adevărat surprinzătoare.

Se vede treaba că acesta își asumă de data asta public relația pe care vrea să o aibă cu fosta sa soție. Bărbatul a postat recent o fotografie în care cei doi apar îmbrățișați. Și parcă fericiți ca în prima zi în care s-au cunoscut. La fotografie a pus și o descriere, formată doar din hastaguri: beautyful, happy, family, model, nature, summer.

Oana spune că se comportă mai frumos ca niciodată

Nu demult, Oana a spus că fostul soț a început să îi aducă flori din ce în ce mai des, iar comportamentul său este exemplar. „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a mărturisit Oana Roman într-o emisiune. Cei doi au fost plecați și într-o vacanță alături de fetița lor la Poiana Brașov. Au fost cazați într-un hotel unde Oana și-a dorit mult să ajungă și totul a fost plătit de Marius.