Actualitateinfo

S-a detonat bomba în muzica populară românească. Este primul artist care a recunoscut că e gay. Cu cine a avut relații intime

Este singurul cântăreț de muzică populară care spune că e gay. Mai mult, acesta a mărturisit că sunt mulți cântăreți cu care a avut relații intime.

Un cântăreț de muzică populară a șocat întreaga Românie. Acesta spune că e gay și a făcut dezvăluiri despre cine i-a trecut prin pat.

S-a detonat bomba în muzica populară românească. Este primul artist care a recunoscut că e gay. Cu cine a avut relații intime

Lumea muzicii e pestriță, asta o știe toată lumea, însă niciodată vreun artist român nu a venit să facă o asemenea declarație public. George Craioveanu însă a considerat că a venit momentul să spună tot adevărul, din motive doar de el știute. Acesta a declarat în exclusivitate pentru Star Popular că este gay. Artistul a menționat că a ales să stea de 14 ani la Viena pentru că acolo are mult mai multă libertate.

„Cariera mea nu a avut de suferit din cauza asta”

”Da, așa este! Eu nu am de ce să  mă ascund, despre mine știe familia, știu prietenii. Locuiesc de 14 ani în Viena, suntem în 2021, de ce să mă feresc? Cariera mea nu a avut de suferit din cauza asta. Eu am cântat pentru sufletul meu, nu pentru bani. Nu am ascultat niciodată de bârfele oamenilor, eu mi-am văzut de drumul meu.

Daca aș fi catalogat în vreun fel, părerea lor este inexistentă. Pentru că în muzica populară sunt foarte multe persoane gay care nu-și asumă asta de frica bârfelor. Dar ei se știu între ei. În lumea muzicii populare se știe despre foarte mulți interpreți, dar nu sunt asumați pentru că au cântări, contracte, din asta trăiesc.

Oamenii nu sunt deschiși pentru asta. Muzica tradițională românească este ascultată în general de oameni mai în vârstă care sunt mai limitați într-un fel. De asta nu sunt asumați cântăreții, ca să nu-si piardă pâinea.” , a declarat acesta.

Prin patul său au trecut mulți artiști de muzică populară

Craioveanu nu s-a oprit aici și a susținut că de-a lungul anilor a avut relații intime cu mulți artiști de muzică populară, însă nu vrea să spună cine sunt. ”Sigur că am avut relații amoroase cu alți interpreți de muzică populară, n-o să dau nume, dar am avut!

Și nu doar cu unul. Sunt un om liber, se știe că sunt singur, dar nu cred că viața privată a cuiva are legătură cu ceea ce face pe scenă. Când omul te cheamă să cânți, te cheamă pentru job-ul tău, vocea ta. Nu te cheamă să te întrebe cu cine ai dormit în pat.

Așa a fost viața mea de când mă știu. Și când eram în România aveam iubit. Dar am plecat în Viena, un oraș cosmopolit, unde oamenii sunt liberi, pot să facă tot ce doresc și nu sunt văzuți diferit. Cei din comunitatea LGBT, oameni ca și mine, nu sunt huiduiți sau alungați. Noi suntem un popor ortodox și tradiția noastră ne face să fim mai retrași și mai vulnerabili în a gândi liber”, a mai spus acesta.