Actualitate

S-a aflat tot adevărul. Oare cum va reacționa Ilie Năstase. De la cine a primit Ioana Năstase florile?

Problema florilor primite de Ioana Năstase rămâne și acum o deschisă. Pentru că s-a săturat de tot felul de lucruri neadevărate, Ioana Năstase a spus totul.

Ioana Năstase a pus punctul pe I și a recunoscut de unde a primit acel buchet superb de flori. Oare ce părere va avea acum Ilie Năstase?

S-a aflat tot adevărul. Oare cum va reacționa Ilie Năstase. De la cine a primit Ioana Năstase florile?

Tot internetul a sărit în sus, după ce Ioana Năstase a postat o fotografie în care are în brațe un buchet superb de flori. Bineînțeles că toți au fost de părere că acesta provin de la Nick Rădoi, fostul său iubit. Se pare că nu e deloc, aceste păreri fiind greșite.

„Este buchetul de flori de la băiatul meu, nu l-am primit de la nimeni altcineva. Am văzut tot felul de articole prin presă și nu este nimic adevărat din tot ce s-a scris. Vreau să vă zic că, zilele trecute, eram pe autostradă și l-am sunat pe băiatul meu și i-am spus: ”Te rog să te duci să îmi cumperi un buchet de flori, și o să îți dau banii acasă”. Băiatul s-a dus, a cumpărat florile și mi-a zis că sunt și achitate deja. Eu nu stau niciodată fără flori în casă, așa îmi place mie”, a spus Ioana Năstase într-un interviu pentru impact.ro.

Ioana nu vrea sub nici o formă să se împace cu Ilie

Bruneta a depus anul acesta actele de divorț și spune că sub nici o formă nu se va împăca cu afaceristul. Mai mult, toată lumea credea că Ioana se va împăca cu Nick Rădoi, dar acesta a declarat că nici nu se pune problema. “Ilie poate să stea liniștit, pentru că eu cu Ioana nu mai am nimic.

Am vrut să ne căsătorim, doar că au fost niște probleme și am decis să ne vedem de drumurile noastre. Ea e o femeie extrem de cochetă, stătea pe puțin două ore în fața oglinzii doar să se machieze, iar eu nu puteam să aștept atâta, și credeți-mă chiar am răbdare. Să mă cheme la nuntă dacă fac”, a susținut Nick Rădoi.