Actualitateinfo

S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii

Toată lumea s-a întrebat de ce președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu au copii. Șeful statului a spus totul.

Chiar dacă au un mariaj exemplar din toate punctele de vedere, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu au copii. Iată care este motivul.

S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii

De mai bine de 25 de ani, Klaus Iohannis și Carmen sunt împreună la bine și la rău. Cei doi au trecut prin multe probleme dar au reușit să comunice foarte bine și să treacă peste toate greutățile vieții. Și totuși, toată lumea se întreabă care să fie motivul pentru care cei doi nu au moștenitori. Explicația la această situație a fost dată chiar de președintele României, după ce a declarat că a investit în imobile pentru că nu are copii.

Mi-aș fi dorit foarte mult

„Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, a declarat Klaus Iohannis.

Dar tot președintele României a fost pus să explice și motivul pentru care nu a înfiat un copil. „Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică.  Și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas. Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.