Actualitate

S-a aflat tot adevărul. De ce nu face copii Delia

În ultima perioadă, frumoasa cântăreață Delia e tot mai des întrebată de ce nu face copii. Ce a spus cântăreața e șocant.

Toată lumea e curioasă să știe de ce Delia nu face copii. Artista s-a săturat să fie pusă la zid și a luat atitudine.

S-a aflat tot adevărul. De ce nu face copii Delia

Are o voce fenomenală și este una dintre cele mai extraordinare cântărețe ale României. Delia este căsătorită cu bărbatul visurilor sale, dar toată lumea o întreabă de ce nu are copii. Sătulă de astfel de întrebări, Delia s-a hotărât să pună punctul pe I. Artista spune că îi adoră pe cei doi copii ai Oanei, sora sa, însă ea nu e pregătită să devină mamă.

Sunt prea tânără și prea bătrână să am un copil

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului. (…) Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a declarat cântăreața. Pe de altă parte, sora sa a spus că „Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei”.