Actualitateinfo

S-a aflat tot adevărul. De ce a murit Bogdan Stanoevici în spital. Apropiații fac acuzații incredibile

A fost internat în spital din decembrie 2020 la spitalul Sfântul Pantelimon. De ce a murit Bogdan Stanoevici.

A luat coronavirus, apoi a prins și o infecție nosocomială, o periculoasă bacterie intraspitalicească.

S-a aflat tot adevărul. De ce a murit Bogdan Stanoevici în spital. Apropiații fac acuzații incredibile

În luna decembrie 2020, Bogdan Stanoevici a fost internat de urgență la spitalul Pantelimon, după ce a contactat coronavirus. Celebrul actor din Sacrificiul s-a aflat în stare gravă, dar la scurt timp a fost transferat la secția terapie intensivă, după ce starea lor s-a înrăutățit. Acesta a fost diagnosticat cu o infecție nosocomială Clostridium difficilae, o periculoasă bacterie intraspitalicească.

Prietena lui Bogdan spune că principala cauză a morții a fost infecția

Avocata Diana Șoșoacă, o bună prietenă de-a actorului a făcut acuzații extrem de grave după ce bărbatul a murit. Aceasta a precizat că principala cauză a morții unuia dintre marii actori ai României nu a fost coronavirus. Este vorba de infecția luată din spital. Mai mult, Diana Șoșoacă a spus că nu va sta pe gânduri, ci va acționa instituția în instanță.

Se vindecase de coronavirus

Totodată au ieșit la iveală și informații potrivit cărora acesta nu ar fi murit din cauza coronavirusului, pentru că ultimul test ar fi ieșit negativ. Doar că actorului i-a fost din ce în ce mai rău, apoi a fost transferat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului sfântul Pantelimon. Din nefericire însă, acesta a intrat în comă și a decedat. „Lucrurile nu vor rămâne așa.

Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, au dezvăluit apropiații lui Bogdan, pentru sursa citată mai sus. Fiul actorului a venit din Franța acum câteva săptămâni, imediat ce a aflat că tatăl său a intrat în stare gravă.

 

Tags