Actualitateinfo

S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion

Chiar dacă nu a recunoscut niciodată, s-a aflat de ce s-a despărțit Lidia Buble de Răzvan Simion. Cu cine l-a înșelat.

S-a iubit cu un celebru fotbalist și se pare că el este cel cu care l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion.

S-a aflat tot adevărul. Cu cine l-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion

Fratele cântăreței Elena Gheorghe, fotbalistul Costin Gheorghe a fost iubitul Lidiei Buble. Se pare că cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, apoi cântăreața l-ar fi părăsit. Despre relația lor s-a aflat la sfărșitul lui 2019, dar abia un an mai târziu au apărut fotografii cu cei doi în ipostaze tandre. Se pare că fotografiile ar fi fost făcute chiar în mașina blondei. Sursele spun că episodul acesta ar fi avut loc când Lidia era încă cu Răzvan Simion.

Costin Gheorghe nu a vrut să comenteze nimic

Când au apărut fotografiile, fotbalistul nu a vrut sub nici o formă să comenteze ceva legat de Lidia Buble. Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. „Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a spus atunci acesta.  De altfel, se spune că celebra melodie Cu ochii ăia verzi a Lidiei Buble, care a rupt internetul în două, i-ar fi fost dedicată lui Costin.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit acum un an, dar nimeni nu a spus până acum care a fost adevărul. Sunt zvonuri că aceasta ar fi așteptat ca prezentatorul să o ceară de nevastă, însă acesta nu ar fi făcut acest lucru după cinci ani de relație. Pe de altă parte, sunt zvonuri că Lidia s-ar fi săturat să aștepte ca Răzvan să treacă în religia sa. Cei doi au rămas acum prieteni, prezentatorul fiind și în prezent managerul artistei.

 

Tags