Actualitate

S-a aflat cine a fost prima iubită a lui Mihai Bendeac. S-a îndrăgostit de ea, dar fata avea iubit

În ultima ediție a emisiunii iUmor, s-au aflat amănunte tot mai importante despre Mihai Bendeac. Fosta lui dirigintă l-a dat de gol.

Fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac a stârnit hohote de râs în emisiunea iUmor când a arătat fotografii cu actorul în adolescență.

S-a aflat cine a fost prima iubită a lui Mihai Bendeac. S-a îndrăgostit de ea, dar fata avea iubit

Mihai Bendeac a avut un șoc când a văzut-o venind pe fosta sa dirigintă la iUmor. Mai mult, acesta a rămas fără cuvinte atunci când doamna dirigintă a spus de cine era îndrăgostit Bendeac în perioada liceului.

„Eram îndrăgostit în secret de această fată, Mirela Horvat, care era iubita lui Florin Filipescu din păcate. Dar Florin nu știe că ea uneori mai vorbea noaptea cu mine la telefon. A venit într-o noapte la mine și nu am făcut nimic. Cât de prost eram!”, a declarat Mihai Bendeac.

Episod neștiut povestit la iUmor

Și tot diriginta actorului a povestit și un episod pe care nu-l cunoștea nimeni din viața actorului, când mama sa a sunat-o. Era în perioada în care acesta era în clasa a XII-a, când acesta a plecat de acasă și femeia era îngrijorată. “Da, cum să nu, iubirea vieții mele… Drept urmare, s-a căsătorit, a avut 4 copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel, că văd că tot celibatar e.”, a menționat Carmen Gârleanu.

Bendeac nu vrea sub nici o formă să se căsătorească

În ceea ce-l privește pe Bendeac, acesta este tot singur în acest moment, deși a avut multe relații la activ. Chiar dacă tot timpul e cu ochii după femei, actorul nu vrea sub nici o formă să se căsătorească. Indiferent de ce se va întâmpla în viața lui. ”Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment! Din varii motive”, a explicat actorul Mihai Bendeac, invitat în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.