Actualitate

S-a aflat care este marele secret al Cristinei Țopescu

A fost găsită fără suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Abia acum s-a aflat care este marele secret al Cristinei Țopescu.

Una dintre cele mai mari jurnaliste ale țării, fiica inegalabilului Cristian Țopescu a luat cu ea în mormânt un mare secret. Care a fost cea mai mare dorință a Cristinei Țopescu.

S-a aflat care este marele secret al Cristinei Țopescu

Moartea Cristinei Țopescu a lăsat fără cuvinte o Românie întreagă. La peste un an de când aceasta a trecut în neființă, s-a aflat și marele secret al jurnalistei. Dar și marea sa durere. Pentru că aceasta și-a dorit toată viața o familie și un copil.

“Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o grşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?

Răspunsul la întrebarea asta, însa, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatal meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu ca m-am născut copilul lui. Într -o viaţă viitoare sper sa fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, scria Cristina Ţopescu pe Facebook.

A vrut să înfieze un copil

Pe de altă parte, Cristina aceasta a vrut să înfieze o fetiță de care a avut grijă o perioadă. Din păcate, aceasta a fost dată altcuiva și atunci jurnalista a trăit un mare șoc. Cea care știa totul a fost buna prietenă, Andreea Berecleanu.  „Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei”, a spus Andreea.